Başlıkdaki gibi dün gece başıma geldi. Saat 3'e kadar filan çok güzel şarj oluyordu biara telefona baktım telefon takılı olduğu halde şarj olmuyordu ve tamamen dolmamıştı. Sonrasında usb ile bağlıyarak şarj eidiyim dedim ilk xbox üzerinden yapayım dedim, tabi bu işlemi xbox kapalıyken yaptım. Taktıktan sonra xbox adaptörü kırmızı yandı ve xbox açılmadı ardından usbyi çıkardım açıldı. Bu sefer bilgisayarda denemek istedim, benim mouse ve klavye kablosuz usbyi bağlayınca bu seferde ikisi çalışmadı ve hiç birşekilde telefon ne şarj oldu ne de bilgisayar telefonu gördü. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Valla hocam bi bilgisayara takıp dene usb yerini kilitliyorsa orada takılı olan şeyleri çalıştırmamaya başlıyorsa telefonda bi sorun vardır. Bende nasıl düzeldiğini çözemedim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.