arkadaslar ben de de sabahtan beri Su hatayı veriyor Hizmet geçici olarak lullanılamadığından MSN Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 81000314 Bunu nasıl halletcez yapabilen var mı google da aradım ama bi çözüm bulamadım..Sanırım hatlardan mı Sorun???
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hizmet geçici olarak lullanılamadığından MSN Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
81000314
Bunu nasıl halletcez yapabilen var mı google da aradım ama bi çözüm bulamadım..Sanırım hatlardan mı Sorun???
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.