Belediye otobüslerinde durak isimlerini seslendiren hatun böyle bir seslendirme yaparsa nasıl olur diye merak ettim ve sizlede paylaştım :) Bence şu an yetersiz ama bu text to speech teknolojisi biraz daha gelişince video playerler alt yazı dosyalarından dublaj yapmaya başlayacaklar.. buradaki olay, dışarıdan herhangi bir insan, eline mikrofon almadan tamamen programın seslendirmesiyle dublaj yapılabileceği..
Güzel olmuş. İnsan kullanılmadan nasıl oluyor? Pek anlamadım.
Hocam program var sen konuşmasını istediğin metini yazıyorsun ve program yazılan yazıyı sanki bir insan okurmuş gibi seslendiriyor. Bu şekilde e-kitaplarıda mp3 yapıp yattığın yerde dinleyebiliyorsun.yukarıdaki seslendirmede alt yazı dosyasını programın okumasıyla yapılmıştır. şu an için yetersiz ama gelecek vadeden bir teknoloji.
http://youtu.be/hD04ih0F4ww
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.