Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uyumayan varsa oyuna girelim.
P
13 yıl (92 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar 5-10 dakika sonra oyuna gircem. Uyku problemim var biraz benim. 1-2 oyun atıcam eğer bu saatte açık arkadaş varsa nickini versin ekleyim.
Not : TR'deyim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



-
13 yıl (13486 mesaj)
Yarbay

o nicki ilk sen vereceksin, yoksa olmaz

-10 dakika önce yatağa kıvrıldım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
13 yıl (11095 mesaj)
Yarbay

Uyumuycam lwl lig falanda at özelden gireriz belki



P
13 yıl (92 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

o nicki ilk sen vereceksin, yoksa olmaz

-10 dakika önce yatağa kıvrıldım.

hocam normalde westteyim ben TR'de oynayan arkadaşım var bana hesabını verdi 20 levele kadar kasıcam şu an 16 level ismini saçma sapan bişey koymuş buraya yazmaya utanıyorum . Genede oynamak isteyen yazsın ismini ekleyim oyunda sonra isterlerse silebilirler sonuçta arkadaşın hesabı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.