eskiden problem vardı docsis 3.0 modemlerle alakalı, sisteme genel güncelleme yapıldığında mac adresleri sistemden düşüyordu docsis 3.0 modemlerin, tekrar kayıt ettirmeniz gerekiyordu ancak 40-60mbps tarifeleri geldikten sonra sorunu çözdüler, o tarifeleri kaldırdılar 50-100mbps oldu.
Siz neden 6120 almak istiyorsunuz, 6121 daha yeni bir model. Ben de yeni oldugundan getirmeye cekiniyorum aslinda. Firmware le ilgili de bir problem yasamayiz degil mi o zaman. Tesekkurler bu arada bilgilendirmeler icin.
ABD den Motorola SB6121 modem aldim ve birkac gune donecegim.
Forumda cok net bilgiler bulamadim TR de calisacagiyla ilgili ve getireyim mi, yoksa burada iade mi edeyim bilemedim.
Acil yardima ihtiyacim var, bilgi verebilecek olan birileri varsa lutfen yardimci olursa ok sevinirim.
Tesekkurler simdiden.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >