Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
702
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony Xperia S Root Yardım PLS !
V
13 yıl (388 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle şimdiden vakit ayırıp yardımcı olan herkes e teşekkür ederim.
Sony Xperia S e bildiğimiz üzere geçen hafta Jelly Bean Güncellemesi geldi ancak telefon stabil değil fabrika ayarlarına çevirdim yazılım ı onardım sonuç aynı. Bir arkadaş bana Root önerdi ? benim Soruum Root veya Room nedir Zarar ı varmıdır ? telefon a aynı android sürüm ü yükleyeceğim için bunu yapmanın mantığı varmıdır ??

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
13 yıl (385 mesaj)
Yüzbaşı

rom firmware adinda gecer rom yuklersen telefonun kernelinden tut mesaj yazma sitiline kadar deisir yani telefona s3romu yukleyebilirsin s3 gibi olur ama donanimin farkli olur

root:-) telefonun sistem dosyalarina erismeni saglar batarya optimuzusyonu yapabilirsin ki en onemlisi sistem dosyalarini silebilirsin ama tabi garantin gider ama geri unrott yaparsin garantin gelir:-)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @viper9
V
13 yıl (388 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Ancak benim telefon un garantisi yok ve root riskli yada zararlı bir izlemelidir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.