Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1109
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARKADAŞLARBİ TAVSİYE EDİN BE SAĞOUN
K
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ben şimdiye kadar 2022yılındayım sıkıldım çünkü 2018e kadar fenerdeydim gir çık yaparak uefa kazandım sonra arsenal gel dedi gittim 3 sezon orda durdum gir çıkla 3 şampiyonlar liginide aldım fakat artık adil oynamak istiyorum bana öyle bi takım önerin ki böyle imkansızı başarim zevkli olsun 2.lig 3.lig olur fark etmez fb gs felan olmasın sağolun.



R
12 yıl
Binbaşı

İngiltere'de oyna bence alt liglerden bi takım al.
Bu sefer hile yapma ama çok fena sarıyor ben hile yapmadan 2 kere uefa aldım şimdi şl finalini münih'le oynuyorum.
Bir kere yaptım save load ondada elendim zaten.(uefa)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 25 Haziran 2013; 1:42:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
12 yıl
Yarbay

Deportivo La Coruna'yı seçerim bazen.Yeri ayrıdır.Belkide çok küçükken izlediğim 8-3 biten maçtan sonra olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı

Save yapmadığın her takımda ayrı bir zevk alacaksın. Premier ligden orta seviye new castle gibi bir takım gayet zevklidir. Fakat dayanamayıp save yaparsan yine aynı hataya düşeceksin.



T
12 yıl
Yarbay

Bu oyunu gir çık yaparak oynayan hiç oynamasın. Alsın fifa pes onunla oynasın. Normal hayatta yenil tekrar oyna varmi.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kuzeytekinoğlu
M
12 yıl
Yüzbaşı

Hocam hileyi hurdayı bırak zaten hakkaten bu oyuna yakışmıyor, onun dışında random.org'dan seçtiğin ligler ve takımlar üzerinden random yaparak takım seçebilirsin, ben sürekli böyle oynarım çok da zevk alırım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.