Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
312
Tıklama
0
Öne Çıkarma
skype ayarlamama yardım edebilecek bi arkadaş varsa lütfen baksın çok acil
U
20 yıl (95 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar SKYPE nin kurulumu ve nasıl konuşabileceğim hakkında bilgisi olan varsa eğer yardım etsin ltfn.Nasıl mikrofon ile konuşçaz falan

bull_fighteru@hotmail.com Acil olmasa istemezdim :((

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
20 yıl (3171 mesaj)
Binbaşı

Programı bilgisayarına yükle. Üye ol. Kullanıcı adı şifrenle giriş yap. Konuşmak istediğin kişinin nick'ini yaz ve ekle. Ardından ara onu cevap verince konuşabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
20 yıl (95 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

ya yaptım da mikrofon ile sorun var .Mikrofon dan konuşamıyorum.Ses alıyo ama vermiyo.Bi yardım ediverin çok acele ltfn.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.