arkadaşlar 2011 clio 3 1.5 dci arabamız park halindeyken gece yanmaya ön taraftan yanmaya başlamış alevler sis farlarının yakınlarından ve sağ taraftan alt kısımdan çıkmış. yangın içeriye geçmeden söndürüldü ama olay yeri inceleme dışardan herhangi bişyle yanmadığını söyledi yani dışardan müdahele olmadığını söyledi serviste herhangi bir sebep bulamadı ve alttan yanmaya başlamış dışardan birşey gelmiş die saçma kestirme bir cevap verdi şuan parçaları değişiyor ama durduk yere araba neden yanar bi yardımcı olun lütfen bazı reno modellerinde oluyormuş özellikle meganlarda durduk yere yangın çıkabiliyormuş öyle söylendi bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.