Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1104
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HANGİSİ?lütfen yardım?
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

mrb
arkadaşlar biliyorum birsürü kişi size yazmıştır ama inanın zor durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.
haziranda evleniyorum tüm eşyaları aldım bi televizyon kaldı işin içinden çıkamıyorum.

ilk başta led tv ler yeni teknoloji die sadece onlara bakıyordum philips pfl7007 ve sony hx850 falan önde gelenlerdi daha sonra forumu okuyunca bulutlanma ışık sızması karanlıktaki keyifsizlikler beni soğuttu madem öle plazmalara bakayım öyle çok parlak olmasada olur canımı sıkmasın yeterki dedim. etrafımdakilerde eskisi gibi kötü değil plazmalar dedi. bu sefer onları araştırmaya başladım bu seferde ekran hareketlerinde yeşil izler mi ne çıkıyor videolarda izledim ve bununlada karşılaşan çokmuş. ekran yanması yıl geçtikçe görüntü solması vs vs bu sefer bundanda soğudum e kalkıp tüplü tv de alacak değilim:) velhasılı aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kaldım öle ne yapacagımı bilemeden.

bugün kalktım teknosa vb dükkanları gezdim philips pfl7007 nin görüntü kalitesi çok göz alıcıydı hemen çekti beni forumda onu araştırınca video incelemesini izleyince ne kadar yavaş oldugunu gördüm çekindim.


arkadaşlar ben size benim için en önemli şeyleri sayayım sizden öneri isteyeyim ne olursunuz.

1-)öncelikle kaliteli bir panel uzun yıllar kullanabileceğim.
2-)3D benim için hiç ama hiç önemli değil bugüne kadar zevk almadım izleyeceğimide sanmıyorum keşke içinde o özellik olmayan bir tv olsa fiyatı daha uygun olsaydı ama üst modellerin hepsinde var sanırım artık.
3-) kontrast seviyorum keskin siyah seviyorum benle eşim çalışıyoruz bi tv ve film izleme keyfimiz olacak evlenince kaliteli bir görüntü istiyorum.
4-)uygulamadır oyundur cart curt hiç sorun değil bana adam gibi tv görüntüsü versin filmimi izlerken resim kalitesi mükemmel olsun oyundur uygulamadır umrumda değil.
5-)ha sadece nedir wifisi olursa belki bazen youtubeden klip açarım.(skype dir bilmem nedir uygulama kullanmıcam başka.) olmasada olur
6-)dizayn benim için çok önemli değil ben sadece adam gibi kaliteli sağlam resim kalitesi arıyorum ve uzun ömürlülük kaliteli malzeme ve kaliteli resim görüntüsü istiyorum.


ne olur yardımcı olun bana. 3000 bütçe belirlemiştim altına hayli hayli olurda. üstüne çok çıkamıyabilirim biraz çıkabilirim :)

izleme mesafem 3-4 mtre 46 inç düşünüyorum ama dediğim bütçenin altında bir rakama öneri sunarsanız maksimum 55 inç çıkabilirim.

bi led mi plazma mı hangi marka hangi model belirlesem hazirana kadarda beklerim fiyatı düşsün die çunku düğün 26 haziran ama o yoğun dönemde araştırma yapamayacagımdan bugünlerde halletmek istiyorum bu seçim işini.

şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum yardımınız için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megalomanyag -- 25 Nisan 2013; 23:11:01 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.