Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hp compaq mini 110 cokguzel ama sorunu bulamıyorum
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hp compaq mini 110 kullanıyorum cok memnunum boyle guzel bır laptop gormedım 3g ozellıgı kendılıgınden var ama
urun fılm ızlerken kapandı bıdaha acılmadı cıhazı soktum acmak ıstedıgım zaman fan çoklanıp cok ınce bır hareket gelıp gıdıyor cıhazda her hangı bır acılma olmuyor ama sarja takınca sarj ısıkları yanıyor. uzerınden cıkan fana elektrık verınce calısıyor onternetten fan ıstedım onu taktım yıne aynı yenı aldıgım fana elektrık verdım calısmadı sımdı emın olamadım fandanmı yoksa baska bırseydenmı?, sorun neyden kaynaklanabılır? uzman arkadaslarımın onerılerını bekliyorum



D
11 yıl
Yarbay

Bu kadar az şeye bu cevap çok bile önce bunu belirteyim. :) Resmen müneccimlik bir durum istemişsiniz haberiniz olsun.

Sonrasında muhtemelen sizin işlemci yada anakartınız hakkın rahmetine kavuşmuşa benziyor. Şahsi düşüncem işlemcinizin sizi terkettiği yönünde tabi arızalı ürünü bizzat görüp test sonucu bu durum değişebilir. Zaten işlemci yada anakart almak için bir servise götümeniz gerekecek orada size gerekli açıklamayı daha ayrıntılı bir şekilde yaparlar diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.