İyi akşamlar, 110 cm * 400 cm ölçülerinde "L" şeklindeki balkonumu en ekonomik şekilde kapatmaya ihitiyacım var. Evin tamamı PVC ve memnunuz, balkonu kapatarak ardiye tarzında kullanalım istiyoruz, ısı/ses yalıtımı gibi amacımız yok.
Alüminyum profil, tek cam pvc vb. en kullanışlı/ekonomik çözüm nedir bizim için, ne kadar tutar? İstanbul Kadıköy 'de tavsiye edeceğiniz yer varmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam ben bu resimleri netten buldum, ama bizim panjurların aynısı sayılır. Biz balkonun bir tanesini bu panjurlarla kapattık ve çok rahat ettik. Taktıralı hemen hemen 8-9 sene oldu ve halan daha taş gibi. Ana dikmeler aliminyum, diğer panjur aksamları ise pvc malzeme. Yanlış hatırlamıyorsam geçmiş günün parasıyla 350 tl. Yaptırmıştık. Bütün ıvır zıvırlarımızı bu balkona atıyoruz çok iyi oluyor. Hem yağmur falanda almıyor, baya korunaklı oluyor. Böyle bir şey yaptırmak istiyorsan tavsiye ederim. Tabii bunun dışında daha esaslı malzemeden yapılmış olan başka sistemlerde var ama kaç paraya mal olur onu bilmiyorum.
Cam olmadan panjur uygulamasını hiç düşünmemiştim doğrusu. Kızımın odasının balkona cephe olmsı nedeniyle pek uylanmaz gibi geldi bizim için, zira panjurlar kapatıldığında gün ışığından mahrum kalacağız. Teşekkür ederim öneriniz için..
Alüminyum profil, tek cam pvc vb. en kullanışlı/ekonomik çözüm nedir bizim için, ne kadar tutar? İstanbul Kadıköy 'de tavsiye edeceğiniz yer varmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.