Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İdealtepe Maltepe Bostancı Sahil Dolgu Çalışmaları
S
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

idealtepe bostancı sahil anroşman dolgu çalışmaları yüzünden, idealtepe sahil yolu-e5 baglantısı resmen çamur deryası ve buzlu yoldan daha kaygan bir hale geldi. Hele o harfiyat kamyonlarının birbirleriyle yarış edercesine yarattıkları tehlike ve sebep oldukları kazalar artık bu yolu kullananların kabusu oldu. Tüm şikayetlere ve hergün meydana geken kazalara rağmen hiçbir önlem alınmıyor. Bununla birlikte sözde yolu temizlemek için görevlendirilen belediyenin temizlik araçlarının arkasındaki işaretler yanlış, çalışmayan ışıklı tabelalar, gece çalışmalarında farları yanmayan araçlar, çakma xenonlu resmi araçlar herşey var. Bu yolu kullananların dikkatli olması gerekir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
11 yıl
Yarbay

Bazen temizliyorlar ama biz yinede kullanmamaya çalışıyoruz.Maltepenin içinden gidiyoruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay

aynısı kurtköy denen yerde başıma gelmişti, asfaltın üstünde cam gibi kaygan bir balçık tabakası vardı ve araba resmen buz üzerindeymiş gibi kayıyordu, çok dikkatli olun o halde ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen

başıbüyük ten gelen köprüden sahil yoluna cıkısta cok dikkatli olun kamyonlar tam hızla geliyorlar hiç yavaşlama yok...sağ şeritteki bütün kamyonlar bildiğin katiller geçen çukura girmemek için üstüme sürdü kamyonu..ne malum bnm solumdada bir arac olmadığı?? gerekli yerlere bildirdim şikayetimi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confusion. -- 29 Ocak 2013; 12:45:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Er

Aman çok dikkatli olalalım.Aynı yerde 2 ay önce motosikletim ile bir kaza yaptım.Artık o yolu kullanmıyorum.Sizde kullanmamaya gayret edin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.