Babamda 2008 model astra sedan easytronic var, 5 senedir sorunsuz kullanıyor. Nişanlımın eski aracı 2010 model astra hatchback easytronic (şuan astra classic diye satılan kasa) idi, o da 2 sene kullandı onda da herhangi bir problem yaşamadık.
Babamda 2008 model astra sedan easytronic var, 5 senedir sorunsuz kullanıyor. Nişanlımın eski aracı 2010 model astra hatchback easytronic (şuan astra classic diye satılan kasa) idi, o da 2 sene kullandı onda da herhangi bir problem yaşamadık.
merhaba arkadaşım bende 2007'den beri 2006 model astra h twinport aesytronic kullanmaktayım çok şükür herhangi bir problem yaşamadım tavsiye ederim çokta sert kullanırım bazen gaza çok sert basarım o ani tepkileri falan süperdir.
2004 ve üstü Astra Hb otomatik viteslerinin sorunlu olduğundan bahsedildi. Aşağıdaki kasa ve muadilleri
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-model-opel-astra-1.6-enjoy-79.000-km-de-111809385/detay
Triptonic veya otomatik şanzumandan uzak durmak gerektiğini, ve masraf çıkardığını söylediler. varsa sorunları neler olabiliyor. km önemli midir?
Benim de eğer temiz ve uygun fiyata bulursam alma niyetim var acıkcası .
2004 üstü hb modelleri mi tercih etmek lazım yoksa, 2004 ve öncesi sedan ve hb kasaların tam otomatiklerini mi tercih etmek lazım. aşağıdaki kasalar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2004-sedan-1.6i-otomatik-vites-classic-kasa-100313825/detay
İlk aracım olacağı için yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.