Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2852
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 8 disk bölümleme hatası
P
14 yıl (346 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Kullandığım bilgisayarı aldığımda hard disk bölümlenmemiş olarak tek parçaydı. Ben de format atmadan bölümlemek için Disk Yönetimini kullandım ve netice de bölümledim sonra da Windows 8 kurdum. Bugün D diskimden 20gb lık bir bölümü ayırıp ubuntu kuracaktım ki 129gb lık bir bölümümün ayrılmamış olduğunu fark ettim. Bu bölümü aktif olarak kullanmak için bölümlemek istediğimde aşağıda ki uyarıyı alıyorum. Acaba bunun hakkında bana yardımcı olabilecek yardımsever var mı aranızda :)

Şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
14 yıl (2522 mesaj)
Yarbay

http://7.enpedi.com/2012/07/sabit-disk-ii-disklerde-bolme-ve.html adresindeki makale yardımcı olabilir...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.