Arkadaşlar 2004 model Chevrolet Lacetti SX 1.6 16V serisi bir otomobille ilgileniyorum, hatta satın almaya yakınım, ancak bu araçtan kullanan varsa bir kaç sorum olacak, kullanan biri olarak bu aracı önerirmisiniz, artı eksileri nelerdir, bir de önemlisi arabada zavolli marka sıralı sistem lgp var şehiriçi ve şehirler arası km başına ortalama kaç kuruş yakıyor? Lütfen bu araçtan kullanmayan arkadaşlar fikir belirtip kafa kurcalamasın, sadece kullanıcılar cevaplasın.. şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.