Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
382
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ANKARA'DA ÖZEL DERS!!!
J
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

mezunum dersaneye gitmiyorum sanırım tek başıma matematiğin üstesinden gelemeyeceğm özel matematik dersi almayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok bu özel ders mevzusunda internetten aradım tödem diye bi site çıktı ne kadar güvenilir bilemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bi kaç yıl önce bir arkadaşım maltepe dersanesine sadece etüte gidiyodu dersanelerde böyle bi sistem var mı sadece etütlere katılarak soru çözdürebileceğim?



J
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

tödem hakkında bilgisi olan yok mu ya?



İ
11 yıl
Binbaşı

Dostum özel dersi önermem sunummat ı felan dene körfezvideodan video seyret ugras kendın bıraz



D
11 yıl
Yarbay

Odtu matematıgı rekor puanla bıtırmıs bır. Hocam var nosunu istersen pm at



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

cevapladığınız için teşekkür ederim kafam çok karışık şuan iyice strese girdim aslında evde ders almak istemiyordum tödemi fln ondan merak ediyodum ama annem bi hoca bulmuş zaten büyük bi ihtimalle ondan ders alıcam -bu arada bu ders veren hocalar hep odtü mezunu olması gerçekten dikkat çekici- zaten konuları ekol hocadan dinliyorum ama soru çözümleri sorun oluyo çözemediğim sorular çıkıyor mutlaka..saatlik ne kadar ödüyosunuz hocalara?



M
11 yıl
Çavuş

Ben de dersaneye gidiyodum biraktim matematik agirlikli bir yere gidiyorum 2 kisilik siniflar 05072072772 bu numaradan ulasirsan yardimci olmaya calisirim fiyati da uygun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.