Tüm ustalara ve yardımseverlere merhaba. 70 m2 lik ısı yalıtımlı evi elektrikli kombi ile ısıtmak istiyoruz. Ev izmirde. Kaba taslak bir şema çizdim. Bu şemada kırmızı ile gösterilenler petekler. Kombi ise balkona konacak. Size sorum su konuda. 1. odaların m2 sine gore petekleri kac metre koymak gerekir. Bir de petek ve kombi yerleri sizce dogrumu. 2. Petek kombi hangi marka daha iyi ve işçilik dahil maliyeti ne olur. 3. Aylık ne kadar elektrik faturası gelir. 4. izmirde bu iş için teklif verebilecek usta var mı?
aylık 500 ü geçer mi? ya birde bu işin bilimsel bir hesaplamasını yapsak. yani 10 watlık bir elektrikli kombi. sürekli çalışma ile 60 m2 ev için kaç kw elektrik çeker.
1. odaların m2 sine gore petekleri kac metre koymak gerekir. Bir de petek ve kombi yerleri sizce dogrumu.
2. Petek kombi hangi marka daha iyi ve işçilik dahil maliyeti ne olur.
3. Aylık ne kadar elektrik faturası gelir.
4. izmirde bu iş için teklif verebilecek usta var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.