Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
22
Cevap
618
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EN SEVDİĞİNİZ YEMEK?
Y
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

En sevdiiniz yemek nedir?walla benim pizza

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
19 yıl
Yüzbaşı

E
19 yıl
Yüzbaşı

Şu saatte ne diyelim sana bilmem.Durupdururken azdırcan milleti Benim En sevdiğim yemek Tas Kebabı sarımsaklı ekmek Tereyağlı Pilav Yoğurd


Bu mesaja 1 cevap geldi.
=
19 yıl
Yüzbaşı

açım zaten kapatın şu konuyu!



M
19 yıl
Binbaşı

L
19 yıl
Teğmen

Abicim siz naptınız ya...bak şimdi çok acıktım ben ya....mantıya bayılırım pizzaya da...aslında burda yazılanların hepsini yerim şu an....olsa da yesek..AÇIMMMM


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
19 yıl
Binbaşı

İSKENDER e BAYILIRIM
< Resime gitmek için tıklayın >
AKŞAM BAYILACAM





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hates -- 25 Nisan 2006; 21:22:01 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
19 yıl
Yarbay

mardin usulü içli köfte

tarifi

Mardin'de iki çeşit içli köfte vardır. Biri kızarmış (İrok) diğeri ise haşlanmış içli köftedir. (İgbebet) Kızarmış içli köfte sadece Mardin'e özgüdür.

Dış hamurunun hazırlanması için- 2 kg kısırlık bulgur, 250 gr. çiğ köftelik et,4 adet haşlanmış patates, 2 yumurta, 2 kaşık un, 1 çorba kaşığı tuz.

İç'in hazırlanması için- 1 kg köftelik kıyma, 500 gr soğan, 1 demet maydanoz, karabiber, tuz.

İçinin hazırlanması- Soğanlar ince ince kıyılıp, ateşte haşlanır. Suyunu çektikten sonra yağla kavrulur. Soğanın üzerine kıyma eklenip 1-2 dk. kadar kavrulur. Maydanoz tuz, karabiber ve pul biber eklenir. 20 dk. kavrulduktan sonra soğumaya bırakılır.

Dışının hazırlanması- Kısırlık bulgur, haşlanmış patates, çiğköftelik et karıştırılarak hamur haline getirilir. Ceviz büyüklüğünde hamur koparılır. Başparmak yardımıyla havuz şeklinde açılır. Hazırlanan kıyma havuzun içine doldurulup ağzı kapanır. Kurabiye şeklinde yuvarlatılır. Kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartılır. Sıcak olarak servis yapılır.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 25 Nisan 2006; 19:16:14 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
19 yıl
Yarbay

O
19 yıl
Teğmen

kırmızı et olsunda nası olursa olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Teğmen

kıymalı makarna yanına da ayran biraz yeşillik ohoooo ho daha ne olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Yarbay

iskender kebabı.hobaaaaaaaaa ben ymeye gidiom hemen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yarbay

benimki belki adını bilmiyosunuzdur ama sosyete mantısı. böyle yufkayı gül böreği gibi doluyosun falan filan canım çekti şimdi daha fazla yazmıyim. annem de çok iyi yapar bunu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Teğmen

M
19 yıl
Yüzbaşı

zeytinyağlı yaprak sarması veya normali çok severim bayılırım bak şimdi canım çekti ya



S
19 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

ben pilav seviyorum yaw





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdai -- 25 Nisan 2006; 21:15:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

< Resime gitmek için tıklayın >

ben pilav seviyorum yaw


hocam bu pilavdan başka herşeye benziyor..

türlüyü andırıyo sanki


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
19 yıl
Çavuş

ARKADAŞLAR 2 GÜNDÜR KOKOREÇ DİYE SAYIKLIYORUM SATEN PROFESÖRDEN ( SAKARYA CADDESİNDEKİ) ŞÖLE Bİ YARIM KÖMÜR ATEŞİNDE PİŞMİŞ YANINDA Bİ ACILI ŞALGAMM OOHOHOHOHOHO AZIM SULANDI YWWWWW.......


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yarbay

cağ kebabın üstüne kebap tanımam kebapların padisahidir yemeyenler için çok üzülüyorum büyük kayıp ah olsa da yeseydim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Yüzbaşı