Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ramler nasıl olmalı
T
21 yıl (3501 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar

elimde 2*512 ddr 400 cl 2.5 cadt tipli twinmos ram mevcut.şimdi bir yerden gene 2*512 twinmos cl 2.5 mtec çipli ram gelecek.bunları dual olarak kullanabilirmiyim dördünü birden.uyumsuzluk yaşarmıyım.performans alabilirmiyim.yoksa 2*1024 mü almalıyım sorun yaşamamak ve performans almak için.

lütfen görüşlerinizle yardımcı olurmusunuz.

saygılar

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Ö
21 yıl (10984 mesaj)
Yarbay

bana göre iki tane 2 gb alsan daha iyi olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
21 yıl (2713 mesaj)
Yarbay

Bu konu tartışıldı. Forumda aram yaparsan görebilirsin. 2X1GB 4X512MB den daha iyi. Hatta 4X512MB yerine 2X512MB kullan daha iyi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
21 yıl (16378 mesaj)
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: asprin

Bu konu tartışıldı. Forumda aram yaparsan görebilirsin. 2X1GB 4X512MB den daha iyi. Hatta 4X512MB yerine 2X512MB kullan daha iyi.



çok haklı....

@ömerözkan... arkadaşım 2x2GB ram çok abartı
hiçbir ev pc si buna ihtiyaç duymaz...(en azından şu an)



M
21 yıl (5042 mesaj)
Yarbay

Ne kadar çok slot dolu olursa sinyal kalitesi o kadar düşer. Döngü zamanı uzar. 2 slottan fazlasını kullanmak performans kaybına neden olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
21 yıl (3501 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

tamam arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.