Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5.1 hopörlör seti tavsiye
G
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle herkese selamlar.

Pioneer VSX-520 için hangi 5.1 hopörlör takımını önerirsiniz?

Pure Acoustics supernova 5.1
Wharfedale crystal 30.5
Wharfedale diamond 9 HCP

Bunların hangisinden daha iyi performans alırım?
Önerilerinizi bekliyorum



A
12 yıl
Yarbay

Bunların fiyatlarını ve fiyat aralıklarını bilmiyorum ama bence MediaMark veya Saturn leri ziyaret edip Heco Victa serilerini dinleyin ve değerlendirin derim... Fiyat performans olarak çok başarılılar..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
12 yıl
Yarbay

Benim önerim hoparlörlerin her birini bir anda almamanız yönünde. Eğer bu sistemi kurma aciliyetiniz yoksa avr niz için uygun parçaları tek tek alın derim. Tabi öncelikle bir fiyat aralığı belirlemelisiniz, daha sonra bu aralıkta ki hoparlörler arasında daha rahat seçim yapabilirsiniz. İlla bu üç modelden biri olsun diyorsanız ve ilk alımda tüm hoparlörler olsun diyorsanız Wharfedale diamond 9 HCP isteğinize uygun bir set. Wharfedale crystal 30.5 aldığınız takdirde ilk etapda subwoofer olmayacak ama onu sonra alırım diyorsanız o da olabilir. Pure Acoustics'i ise şahsen önermiyorum, kendi fiyat aralığında ondan daha iyi ses performansı ve malzeme kalitesi olan modeller var o nedenle illa bu iki marka arasındaysanız Wharfedale tercih edin derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sağolun önerileriniz için, klavyenize sağlık



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.