Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
685
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GSM'li PDA Tavsiyesi
E
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Amerika'da bulunan bir arkadaşımdan GSM özellikli PDA istetebilirim. Böyle bir PDA'in IMEI numarası Telekomunikasyon Kurumu'na kaydettirilebilir mi? Kaydettirilebiliyorsa ne yapmak gerekir?

Model olarak ne tavsiye edersiniz? Benim aklıma gelenler:
1. Palm Treo 700w: Fiyat pahalı.
2. HP iPAQ hw6515: Amerika'daki model hw6515b olarak geçiyor.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=491&productid=bd91119#tablnk HepsiBurada fiyatı 899 $ + KDV.
http://www.pricegrabber.com/p__HP_Hewlett_Packard_iPAQ_hw6515b_PDA_Phone,__17209844 PriceGrabber'da en uygun fiyat 552 $ (unlocked)

Türkiye'de de satılan bir model olması aksesuarları (yedek pil ve kılıf gibi) için işime gelir. Bu modellere ne eklersiniz? Konuşma süresi ve stand-by süreleri açısından tavsiye ettiğiniz var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Forumda şöyle bir yazı buldum:

Yurtdışından Yolcu Beraberinde Getirilen Cihazlar:
-Sözkonusu cihazların bedeli (kıymeti) 300 Euro'dan az ise;
1- Arkası Gümrük Muayene Memuru'nca onaylanmış cihaz faturası veya Gümrük Muayene Memuru'nca düzenlenen tutanak.
-Sözkonusu cihazların bedeli (kıymeti) 300 Euro'dan fazla ise;
1-Cihazın faturası,
2-İlgili Gümrük Müdürlüğü'nce düzenlenmiş Sözlü Beyan Formu
Not: Yolcu beraberinde hediye amaçlı getirilen ve ülkeye kesin dönüş yapan vatandaşlara ait cihazların kayıtları da aynı belgelerle yapılacaktır.

PDA elden yolcu beraberinde gelecek. Yukarıda yazılanlar yapılınca Telekomunikasyon Kurumu'na kayıt yapılıyor mu? Gümrükte ücret ödeniyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Çavuş

Dostum ben dediğin hp 6515'i yaklaşık 450 milyona buldum,Türkiyedeki fiyat ile arasında uçurum var.Kız arkadaşım var,gelirken getirecek,ayda bir Türkiye'ye geliyor,ama şu kayıt altına aldırma muhabbeti kafamı karıştırdı,olayı anlasam 1'den fazla getirip burda satmayı planlıyorum!!!

Not:Fiyat çok ucuz,çünkü hat'la beraber kampanyalı veriyolar pda'yı!!!Sıfır makine,belki burda çalışmayabilir sim locklu ise,ama onuda yaklaşık 50 milyona telefoncular yapıyor sanırsam...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl
Yüzbaşı

casperın bi ürünü var o nasıl acaba??



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.