Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1012
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Slim makinede dokunmatik panel sıkıntılı.
O
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar dün akşam makinamın dvd versiyonunu öğrenmek için içini açtım ve dvd versiyonunu öğrendim. Ardından herhangi bir problem çıkmadan cihazı geri topladım. Fakat toplamayı bitirdikten sonra dvd kapağı açma butonu çalışmadı. İşin enteresan tarafı güç düğmesi çalışıyor fakat aynı film ile bağlı olan tepsiyi açma butonu çalışmamaya başladı. Ayrıca dvd yi xbox menüsünden açıp kapatabiliyorum ve dvd çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok o konuda. Ama işte tek buton çalışmayınca moralim bozuldu. Bunun sıkıntısını bilen var mıdır diye merak ettim.



H
11 yıl
Yüzbaşı

esnek kablo hassas oldugu için zarar vermişsin sanırım. statik elektriktende olabilir. kurşun kalemle çizme yönteminden bahsediyorlar, düzeltmek için.

hasarlı bölgede çizgi kalmayıncaya kadar bir kalem kullanarak çizgiler çizin, demişler sorun çözülmüş.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 30 Ekim 2012; 11:09:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Enteresan bir yöntem hasar var ise onu bulmam gerek öncelikle teşekkür ederim.



O
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sana teşekkür ediyorum halısakal.
Biraz önce açtım cihazı ve dediğiniz gibi bir çizik buldum ve üzerini kurşun kalemle çizdim. Şu anda çalışıyor buton. Tekrar teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Yüzbaşı

Benim buton da ara sıra çalışmıyor, çiziğin olduğu bölgeyi tam tarif edebilir misiniz?



O
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çizik butonun bağlı olduğu fleks filmin üzerinde idi. Sizin buton da çalışmıyor ise sizin xbox u açıp filmin neresinde hasar var diye bakmanız gerek. Çizik dediğim kopuk kısım işte o kısmı kurşun kalemle çizerek devreyi tamamladığınızda büyük ihtimal düzelecektir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.