Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
614
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yeni i20 - yeni megane hb privilege
A
13 yıl (238 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar

Ailem yeni bir araç almak istiyor ancak bir uzlaşmaya varamadık. Test sürüşü yapılır tabii ki ama size de sormak istiyorum.

Hyundai i20 elite otomatik ve megane privilege bva arasındalar. Fiyat olarak arada 4000 civarı bir şey var. Hyundai nin özellikleri iyi gibi duruyor ama diğeri de Renault.

Megane ın faz 2 sinde de sorunlar devam ediyor mu haberiniz var mı? Bunu da merak ediyorum.

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



U
13 yıl (4275 mesaj)
Yarbay

tartışmasız megane. yalnız megane'nin 1.6 tce 130 bg motorundan haberiniz var mı? bayiyle iletişime geçin bu konuda.

iyi akşamlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl (238 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Haberim yoktu. Dizel sanırım. Euro 5 motor dizel demekti diye hatırlıyorum. Dizel almak istemiyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
13 yıl (6205 mesaj)
Yarbay

i20 nin otomatiği çok yakıyo malesef


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl (238 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Evet çokmuş. 8.1 lt/100km. Hyundai lerin genel sorunu sanırım. 2004 otomatik getz şu an 12lt/100km gösteriyor yol bilgisayarında.

Yalnız 1.4 tce 130 bg motorla ilgili bilgi bulamıyorum. Dizel demek değilmiş euro 5. Bayiye sormak gerek sanırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.