Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
5028
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elektrik-elektronik mühendisliği ders seçme
U
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

selam beyler, bu sene elektrik-elektronik mühendisliği(ingilizce) 2.sınıfa geçtim. 1.sınıf İlk dönemden 2 dersim vardı ama 1.sınıf ikinci dönemden bıraktığım bi dersi daha ilk döneme koymuşlar. böylece 2.sınıfın bu döneminde toplam 10 ders içinden seçim yapıcam ama derslerin toplam ects kredisi 41 oluyor ve sistemde alabileceğim maksimum ects kredisi 40 olarak gösteriliyor. yani bu 10 dersten 1ini alamıycam. mathematics I, general pyhsics I ve int. to electrical and electronics eng. derslerini almak zorundayım. sizce geri kalan 7 dersten hangisini seçmemeliyim? bilgisi olan, birazcık yardımı dokunacak arkadaşların tavsiyeleirni bekliyorum.



X
12 yıl
Yüzbaşı

Derslerin zorlugu okuluna ve hocasina gore degisir ama 10 ders de cokmus yani, basetmesi kolay degil, hele ki hepsi teknik. Eger hesap kitap tutuyorsa uzatma ihtimali yoksa 1 degil 2 dersi alma derim. Neyse, benim tavsiyem logic dersini ertelemen veya algoritma dersini. Zira digerleri hep temel dersleri, bahsettiklerimi bir iki donem sonra alsan da dert olmaz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
12 yıl
Yarbay

Buradan şunları seç demek zor. Üst sınıflardan tanıdığın varsa kolay olanları sorup seçmeni tavsiye ederim. Özel bir ilgin olan ders yoksa tabi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

Eğer kasarım yaparım diyorsan sonraki seneyi rahatlatmak için mühendisliğe giriş veya teknik ingilizceyi bırak ama zaten olan bana zor geliyor paşam diyorsan ordaki en zor ders dif.



C
12 yıl
Teğmen

2 den 3 e geçerken ders bırakmamaya çalış, eger bırakırsan gözlemlerime bakraktan o ders hep 4e sarkar malesef, malum 3 te projeler kendini hissettirmeye baslar teorik terse ilgi azalır.

ingilizce okudugunu gorerekten teknik ingilizceye girmen yada alman senin icin birsey ifade etmemeis gerek, kalsı sonrada havada karada gecersin o dersi

digerleri bi kalirsa ugras babam ugras...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.