Beyler geçenlerde kafamı vurdum,genellikle vururum.Kafa darbeleri zekayı etkiler mi?Şu an başım çok ağrıyor,daha aptal hissediyorum kendimi psikolojik olarak mı sizce?İnternettede olumsuz yazılar okudum üzüldüm.Sizce zeka ile darbenin etkileri nelerdir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
etkiler kardeşim top oynadığımda için 2-3 kez geldi başıma. kafana tekme falan yiyince hatırlamıyosun olayın nasıl olduğunu falan beynin uyuşmuş gibi oluyo tuhaf geliyo herşey. ama geçiyo zamanla
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.