Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
927
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir AVEA Faciası: Kapanan Hatta İkinci Kez İcra!
M
14 yıl (313 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yıllar önce Avea'dan aldığım ve 5 ay kullandıktan sonra kapattığım hattıma yıllar sonra 200 TL fatura gelmişti ve ödemezsem icraya vereceklerini söylemişlerdi. Ben hattımı kapattığımı ve borcunun bulunmadığını söylesem de dinletemedim. Çaresiz parayı ödedim ve artık borcumun kalmadığına dair teminat aldım. Aradan yine yıllar geçti ve yine aynı hattın borcu olduğunu ve ödemezsem icraya verileceğini söylüyorlar. Bu nasıl iş arkadaş. Kurtulamayacak mıyım bunlardan? Resmen adamlar kapattığım ve borcu olmayan hattıma yıllar sonra ikinci kez borç çıkarıyorlar. Nerede yaşıyoruz? Muz cumhuriyetinde mi? Kesinlikle Avea'dan uzak durun, o gün bugündür zaten kullanmıyorum Avea hattını, daha da kullanmam artık.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
14 yıl (3809 mesaj)
Binbaşı

Herkesin başına ,farklı operatörlerden de başına gelebilecek bir olay. Umarım daha önceki borcu ödediğinize dair elinizde birşeyler vardır. Geçmiş olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (989 mesaj)
Yüzbaşı

C
14 yıl (236 mesaj)
Teğmen

Borçlar aynı tutar mı peki ? Hat icralık olduktan sonra Avea'dan çıkar, avukat ile ilgili bir sıkıntı olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.