WinXP SP3 sistemde ağ/modeme bağlıyken internet gidiyor. "Mükemmel" bağlantı seviyesi var. Ağ bağlantısı var. İnternet bağlantısı da oluyor ama 1-2 dakika sonra sadece internet bağlantısı gidiyor. XPli notebookta SP3 yüklendikten sonra başladı bu sıkıntı sebebi ne olabilir?
Virus vs. taramaları yapıldı. Birşey çıkmıyor.
Bu arada bir tane de Win7 li notebook var ama onda sorun yok. Aynı modeme bağlı. 12 MBit le net ve internet bağlantısı hiç kopmadan devam ediyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
"Mükemmel" bağlantı seviyesi var. Ağ bağlantısı var.
İnternet bağlantısı da oluyor ama 1-2 dakika sonra sadece internet bağlantısı gidiyor.
XPli notebookta SP3 yüklendikten sonra başladı bu sıkıntı sebebi ne olabilir?
Virus vs. taramaları yapıldı. Birşey çıkmıyor.
Bu arada bir tane de Win7 li notebook var ama onda sorun yok.
Aynı modeme bağlı. 12 MBit le net ve internet bağlantısı hiç kopmadan devam ediyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.