aşağıda imzamda bulunan sistemi kullanıyorum, sistem 1-2 ayda bir olmak kaydıyla hiç açılmıyor yani ekrana görüntü gelmiyor,anakart üzerindeki speakerdan tek bir bip sesi bile gelmiyor, ekran kartını söküp düğmeye bastığımda sistem açılıyor ve ekran kartı yok uyarısı veriyor,ekran kartını tekrar takıp çalıştırdığımda bu sorun ortadan kalkıyor taaki bidahaki sefere kadar, sizce bu neden kaynaklanıyordur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Biostan olduğunu sanmıyorum çünkü sen onu resetliyosun zaten.Bence ankartın kullanıdığın ekran kartını desteklemiyo olabilir ya da ekran jartında bi kısa devre felan olabilir ama sorun ekran kartında gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: hasok
Bios ayarlarını DEFAULT olarak ayarlayıp denedinmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadBoy__ -- 29 Mart 2006; 23:27:58 >
sistem 1-2 ayda bir olmak kaydıyla hiç açılmıyor yani ekrana görüntü gelmiyor,anakart üzerindeki speakerdan tek bir bip sesi bile gelmiyor,
ekran kartını söküp düğmeye bastığımda sistem açılıyor ve ekran kartı yok uyarısı veriyor,ekran kartını tekrar takıp çalıştırdığımda bu sorun ortadan kalkıyor taaki bidahaki sefere kadar,
sizce bu neden kaynaklanıyordur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.