Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1936
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Garip bir App Store sorunu
R
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

İlginç bir sorunla karşılaştım ve çözüm önerilerinize ihtiyacım var.

App Store'da "Satın aldıklarım" tap'layınca, ekrana hiçbir şey gelmiyor. Aslında geliyor ama ekranda hiçbirşey görünmüyor. Geldiğini ise şuradan anlıyorum. Boş ekranın farklı yerlerine tıkladıkça, daha önceden yüklemiş olduğum programlar açılıyor. Sorun şu ki, ben ekranda birşey görmeden, rastgele tıklamak zorunda kalıyorum. Yani sanki aslında yapısal bir sorun değil de, anlık yazılımsal bir sorun gibi duruyor.

Başka bir apple id'im daha var USA hesabı olarak ama onda tek tük şeyler indirildiği için, ekranda görünüyor, bir sıkıntı yaşamıyorum. Yaygın kullandığım hesapta sorun var. Belki de çok fazla (70-80 civarı) uygulama yüklediğim içindir ama uygulamalar ekranda listeleniyor, fakat görünmüyor. Ben ekranda listelendiğini, kazara dokununca anlıyorum.

Nasıl bir sorundur bu ve nasıl çözebilirim ? Birkaç önemli noktayı da şimdiden belirteyim;

1. Ipad ve IOS benim için yeni kavramlar. Birkaç haftadır bu ikisiyle ilgileniyorum.

2. İki tane Ipad var evde, sorunun kaynağı bu da olabilir belki. İkisi de aynı/benzer yazılımları kullanıyor. Biri 32/4G, diğeri 16/Wifi.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar...



B
12 yıl
Yarbay

70-80 dolari 2 haftada mi harcadinappstoredeki anlik bir sorun bende de gozukmuyor iki gundur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 2 Ağustos 2012; 23:46:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yok be ne 70-80 doları, çoğu bedava veya fırsat ürünü. Para ödediğim yazılımlar 2-3 tane filandır. Ama para ödesem de, ödemesem de, indirdiklerimi "satın aldıklarım" diye bir bölümde gösteriyor ya, o anlamda söylemiştim.

Öte yandan store sorunu sende de var ve genel bir sorunsa, içim biraz rahatladı doğrusu. Muhtemelen yazılım güncellemesi ile çözerler. Bir de sende de orası "boş ekran" olarak gelmesine rağmen, sağı solu tıklanabiliyor değil mi ? Yani sorunlarımız birebir aynı, değil mi ?

Kolay gelsin, iyi çalışmalar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay

ben 70-80i nedense 70-80 dolar anlamışımben ios 6dan ios 5e geri dönünce uygulamaları tekrar indirmek için girdim bomboş ekran çıktı hiçbir yere dokunmadım en iyilerden teker teker indirdim yani bilmiyorum belki bende de öyle olucaktı



R
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Senin durum benimkinden biraz farkliymis o zaman. Acaba bende çift iPad olması ve aynı Apple id lerini kullanması mı benim sorunuma sebep oluyor anlamadım. Peki benzer sorunla karşılasan yok mü başka. Herkesin satin aldiklarim kısmı doğru mü çalışıyor ?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

B
12 yıl
Yarbay

Simdi deneyim dedim ipadde bos ekran acildi yine ekrana oylesine basmaya basladim sanirim denk getirdim bir anda tum uygulamalar cikti.yani anlik bir problem bence



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.