Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
683
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Firmaların bayram KAZIĞI
Y
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugün İskenderun'dan Kütahya'ya gitmek için 16 Ağustos tarihi için otobüs bileti almaya gittim. İskenderun-Kütahya arasında sadece Hatay Nur ve Günsas firmaları çalıştığı için mecburen bu iki firmadan bilet almak durumundayız.

Hatay Nur firmasında bilet kalmamış ve Günsas firmasında bilet fiyatına 65 TL dediler. Normal zamanda 50 TL ye alabileceğimiz bileti 65 TL ye itelemeye çalışan bu fırsatçı firmaların PAC meydanında ki şubesinde bulunan adama öğrencilere bayram kazığı attıklarını söyledik. Adam daha ucuza veriyoruz beğenmiyorsan git başka yerden al tarzında cevaplar verdi. Neyse ordan çıktım. Otogarda ki şubelerine gittim. Ordaki adam az çok tanıdık olduğundan 60 TL ye bileti verdi.

Benim anlatmak istediğim Günsas çalışanının haddini bilmez tavırları ve de otobüs firmalarının bayram veya diğer özel günleri vatandaşı kaz gibi yolmak için büyük bir fırsat olarak görmeleri.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.