Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
752
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arifeler AS24-0933 inv. Klima tavsiye edermisiniz...
A
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaslar selamlar...
Evimin salonuna klima almaya karar verdim. Mitshubishi servisi keşif sonrası 24000 btunun uygun olacağını söyledi. Bana MSH-60VB önerdiler fakat inverter olmamasından dolayi vazgectim. Airfel AS24-0933 inverter klima almaya karar verdim. Fiyatı da 2500 tl. f/p acısından önerirmisiniz.



İ
12 yıl
Er

Evimde Airfel marka klima kullanıyorum, ürünü ilk el dağıtıcı firmadan çok yakın tanıdıklardan aldım fakat ürün bozuk çıktı. Isıtmada aşırı derecede ses ve gürültü, soğutmada koku yapıyordu. 4 farklı servis geldi, birisi cihaz daha önce montajlanmış dedi, bir diğeri yanlış kompresör yapılmış diye tekrardan gaz bastı, ötekisi iç ünite motorunu değiştirdi, en sonunda bölge airfel servis müdürü geldi ve duvar yamuk dedi cihazda sorun yokmuş. daha sonradan ben kendi tanıdığım bir klima teknisyeni çağırdım ısı ölçümü yapan termostatlar bozukmuş buda kompresörü sıkıştırıyormuş. 2 sene garantisi olan bir cihazdaki sonunu saptayamayan yetersiz ve bilgisiz sevisi olan Airfel markalı hiç bir ürünü kesinlikle almam.

Airfel'in satış sonrası hizmetleri kesinlikle sınıfta kalır, airfel ve daiken markalı hiçbir ürünü satış sonrası hizmetlerinin yetersizliği ve çalışanlarının teknik eksikliğinden dolayı kesinlikle bir daha almayı düşünmüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Binbaşı

Ya 3 gündür kafayı kırmak üzereyim.

Biri der çok temiz işçilik yaptılar, çok memnunum; diğeri de canı yanar, lanet okur.

Neden bizim ülkemizde herşey uçlarda be kardeşim, şunun bir standardı eğitim zartı zurtu yok mu???

Sanırım canım ülkemde başı servisle derde girmeyen bir şanslı yoktur.




Mitsubishi fiyatını bilmiyorum ama airfel klimaların her türlü serisini alabilirsin dedi mbirol nickli abimiz. Kendisine güvendiğimden ben de koçtaştan gree 17.000 yada turkuaz gold 18.000 alacağım. Çok uzun saatler çalışmayacağı için inverter a fazla para verme gereği hissetmedim ben. Sizi bilemem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Yarbay

Ucuz klimalarında servisleri ona göre oluyor arkadaşım buna göre fikir yürütebilirsiniz, firma servise az para veriyor servisde ona göre muamele yapıyor ama servisi azıcık görsek adam uçak monte eder gibi eder valla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.