Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
863
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TV Tavsiyesi Yardım
Y
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ES5500 nasıldır arkadaşlar LG'nin de bazı modelleri var da tv den pek anlamıyorum haftaya falan alacağım inşallah Samsung ES5500 mü alayım yoksa LG'nin başka bir modelini mi önerirsiniz 40,42 inç yeterli benim için 3D olmasına gerek yok Full HD LED olması yeterli

Benim için önemli olan görüntü kalitesi ve konsol performansı hani tv nin internete girmesi bilmem kaç tane uygulamasının olması önemli değil ben kaliteli net görüntü alayım , ps3 oynarken performansı yüksek olsun lag vs olmasın yeter . Normal TV kanalları seyredilecek ağırlıklı olarak sd performansı da iyi olmalı bu nedenle.

Normalde ES5500 alacaktım da araya tatil falan girince erteleyeyim dedim şimdi almadan önce bir kez daha danışmak istedim sonuçta her zaman alınan birşey değil dünya para veriyoruz



A
12 yıl
Binbaşı

PS3te input lag olmamasını istiyorsan o Samsung modelini kullanan birine sor çünkü forumdaki input lag şikayetlerinin çoğu Samsung tvlerden geliyor.Bende 1 aydır araştırıyorum Panasonic E30E ya da E5E modellerini alabilirsin mesela.Bunlar benim bütçemi aştıkları için ben LG LS5600 modeline yöneldim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.