Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
419
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nero Hakkında Büyük Sorun Yardım Please
O
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Avi,wmv,mpeg Gibi dosya biçimlerini neroda vcd formatında cd ye cekerken ya cok uzun zaman alıyor ya da kilitleniyor.Bana bir yol gösterirmisiniz ne yapmam lazım? Bu dosya türlerini .dat formatına nasıl cevirebilirim.neronun enkode du cok zaman alıyor yardımcı olursanız sevinirim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
20 yıl
Binbaşı

Encode işlemi normalde uzun süren bir iş zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
20 yıl
Binbaşı

valla abiciim işlemcinin gücü yetmezdir. ama sen bu ayarları deneyebilirsin. kullanım önceliği (priority) ayarını normal veya normalin altına getirirsen işlemin biraz daha uzar ama bilgisayarın kilitlenme ihtimali azalır. bunun yanında bilgisayarım sağ tık--> özellikler---> gelişmiş---->performans---->gelişmiş burada işlemci gücünü programlar kullansın seçeneğini ve ram kullanımında(eğer yetmiyorsa ki bunu yapınca açılışta sistemin kullandığı ram miktarı azalacak. lakin restart ister bu ayar) programlara öncelik verebilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

sistemim cok güçlü zaten p4 3.0ghz -1024 ddr2 ram gibi bana en azından avi,wmv,mpeg gibi uzantıları *.dat'a ceviren bir program söylermisiniz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.