bilgisayarda lisanslı avira internet security 2012 yüklü. az önce Ezsharedsvchost.exe ye izin vermek isteyip istemediğimi sordu güvenlik duvarı. nette arattım bişey bulamadım hep yabancı dilde. yakın zamanda herhangi bişey kaldırıp yüklemedimde. bununla ilgili bilgisi olan var mı? uygulama ayrıntıları aşağıdaki ekran görüntüsünde var bi yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlar.
security shieldle ilgili bazen sen o programı yüklememiş olsanda security shield açılıyormu bana dün bir virüs girdi adı öyle garipti tdfdmfaskjfaıfja bu tür birşeydi sahte programdı kendisi yüklendi.exe dosyalarının her pcde adı değişik olabiliyor sistemi 1 gün önceye geri yükle bence.
İngilizceniz yoksa Google Translateden çeviri yapabilirsiniz.
Ayrıca Security Task Manager ile bir bakın, belki virüs falandır.
Security Task Manager(özetle):
Güvenlik risk derecesi sizlere çalışmakta olan işlemin spyware, malware, trojan veya keylogger olma potansiyeli hakkında bilgi vermek amacında geliştirilmiş bir özelliktir. Aynı zamanda bu yazılım sizin internet ve bilgisayar aktivitelerinizi izleyerek, klavye girişlerinizi görüntülüyor ve sizleri herhangi bir sistem kaydı değiştirildiğinde uyarıyor
< Resime gitmek için tıklayın >