bir bilgisayarımdaki sql server datasını back up aldım.Diğer pc deki sql server a restore etmek istiyorum fakat versiyon farkını bir türlü çözemedim. Aynı setuptan kurmama rağmen server ı bir türlü aynı versiyon olmuyor.Nedenini çözemedim.Ayrıca program files ta uninstall etme kısmında yeni kurduğum yerdekide 10.50.1600 versiyon yüklü gözüküyor fakat açınca express olarak 9 versiyonu var.Nasıl çözebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aynı sorun bende de vardı. Sorunu şu şekil çözdüm. sql management açıyorsun ve yeni bir query açıyorsun ve şunları yazıyorsun ;
RESTORE DATABASE veri_tabanı_adı FROM DISK = 'D:\yedegim.bak' WITH REPLACE
ve çalıştırdığında olay bitmişdir. Yanlız bunu yapamadan önce backup aldığın veri tabanının adında yeni bir veri tabanı oluşturman gerekli. ve backup dosyanıda direk c:\ gibi yada d:\ disk atıp yaparsan bir sorun olmuyor.
Kaynak makine ile hedef makine arasında bağlantı varsa Export seçeneği ile manuel dosya taşımadan da yükleme yapabilirsin. Bu şekilde yaparsan versiyon çakışması da olmaz.
< Resime gitmek için tıklayın >
bir bilgisayarımdaki sql server datasını back up aldım.Diğer pc deki sql server a restore etmek istiyorum fakat versiyon farkını bir türlü çözemedim.
Aynı setuptan kurmama rağmen server ı bir türlü aynı versiyon olmuyor.Nedenini çözemedim.Ayrıca program files ta uninstall etme kısmında yeni kurduğum yerdekide 10.50.1600 versiyon yüklü gözüküyor fakat açınca express olarak 9 versiyonu var.Nasıl çözebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 3 Haziran 2012; 0:21:05 >