Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
677
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Philips LCD mi LED mi? (1500 lira bütçe)
D
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Philips 42'' Full Hd Lcd Televizyon 42PFL4606H/12 İle Philips 40'' Full Hd Led Televizyon 40PFL5606H bu televizyon arasında kalmış durumdayım. aralarında fiyat farkı fazla yok. LEDmi LCD mi düşünmekteyim. Bu konuda sizlerden biraz da olsa yardım alabilirmiyim?

Ayrıca bunların dışında 1400-1500 üst sınırında sizlerinde tavsiyelerini alabilirmiyim? sizler bu hangi modelleri tavsiye edersiniz.



D
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Konuyu biraz daha güncel tutabilirmiyiz. olumlu cevap alırsam bugün düşünüyorum almayı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Binbaşı

dostum 2 ayrı yere aynı konuyu açmışsın genede yeniden yazayım yapayım bari.



aralarında lcd ve led ayrımından başka fark göremedim tüm özellikler bire bir aynı. bende dün vatantan 4606 aldım 1200tl p.tesi kurcaklar bakalım teknosada 1400 tl idi görüntü kalitesini inceledim harikaydı yanındaki samsung ledlerden çok üstündü. kasasıda dier marka lcdlerden daha ince. bu yüzden aldım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 6 Mayıs 2012; 9:03:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aslında konuyu yanlış yerde açtım diye buraya tekrar actım. Kimse cevap vermez diye ümidimide kesmiştim aslında.

Öncelikle sana bir kaç sorum olacak. LED görüntü kalitesi daha parlak mı? Ayrıca estetik olarak LED almak dahamı avantajlı.

İki ürün şuan hepsiburada.com da indirimde eğer kararımı verebilirsem bugün sipariş vericem.



K
12 yıl
Binbaşı

Kusura bakma gec gordum sorunu. Estetik olarak aslinda 4606 dier lcd lerden daha ince ve estetik ledler kadar olmasada. Goruntu kalitesine gelecek olursak samsung ledlerden daha net goruntusu var ledlerde bariz parlamalar var. Bunin nedenide samsung ve lg ler abartili goruntu verdikleri icin parlama oluyor. Teknosada hepsini yanyana inceleme sansim oldu. 4606 yemin ediyorum daha keskin goruntusu vardi. Henuz siparis vermediysen umarim yardimci olmusumdur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.