t.bred diye 3-5 ay once bir islemci aldim,msi kt4v anakartim acılısta hep duron olarak goruyordu,ama cpu id ve diyer programlar t.berd diye gosteriyordu,geen hafta anakarti msi kt4av ile degistirdim bu anakarta duron olarak goruyor,cpu kodu dut3c 155*12,5=1940 mhz de sorunsuz olarak kullanıyorum,max 50 derece oluyor.bu islemci duron mu yoksa t.bred mi?win fast a310 xt td ile 3d mark 2001 se 'de 6800 puan alıyorum,eger işlemcim duronsa ve ben t.bred alırsam bu puan yukselir mi?duronlar bu kadar iyi overclock oluyor mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
şimdi sende bi anlam karmaşası olmuş:))t.bred kullanılan çekirdek ismi ve yeni çıkan duronlar zaten t.bred çekirdekli.asıl soru sana hangi işlemci sattıkları,yani xp1700/1800/1900/2000... bunlardan hangisi diye aldın işlemciyi?bios duron olarak görüyosa büyük ihtimalle öledir,çünkü yeni duronlar daha geç çıktı piyasaya;önceki xp leri anakartın zaten tanır. bu arada aldığın 5600 xt modeli ve 64bitlik olduğundan puanın normal.ve ramlerin çıkabiliyosa işlmecini 166fsb de kullanman daha iyi olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.