Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
922
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Huewaimi açtım ve mikrofon sorununu giderdim.
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://youtu.be/KmnLP01WJZo

Yukarıdaki videoda ayrıntılar mevcut.


Aşağıdaki linkte u8800 ün sökülüşünü görebilirsiniz.
http://youtu.be/CgtaBxR-6mk





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 16 Nisan 2012; 14:26:07 >

D
12 yıl
Teğmen

Elektrik bandı ile kapattığın mikrofon dışardan gelen sesleri temizleyen mikrofon, bantlayarak onu iptal etmişsin analdığım kadarı ile, ancak bu X5 settings den de o mikrofonu kapatabiliyoruz diye biliyorum. İlla içini açmaya gerek var mı? Bilmediğimden soruyorum, yanılış anlama.Eline sağlık temiz bir iş olmuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Valla elektrikçi bantı ile kapatılmasını tavsiye ettikleri için öyle yaptım. Dediğin doğru kapatılıyor.
Her iki mikrofonunda üstündede aynı tabaka var. ama bu mikrofon yatayda kaldığı için için su veya nem gitmesi kolaylaşıyor bundan dolayı kapatılması tavsiye edilmişte olabilir.
Ama şunu söyliyim ses kalitesi özellikle karşı taraftan çok daaha iyi olduğuna dair çeşitli denemelerim sonucunda onay aldım. Tabi rom da bu kaliteleyi direk etkileyen faktörlerden. >Bilemiyorum . Ben bu riski alıp artık yeter bende yapıcam diyerek denedim. Beni şu anda tatmin ediyor. Eğer bir soorun olursa o bantıda sökebilirm tabi.



F
12 yıl
Yarbay

Yararli bir konu teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
12 yıl
Binbaşı

X5 settingsten kapanmıyor o mikrofon. ayarı var fakat işe yaramıyor. Bende içini açmayı beceremediğim için plastik kılıf üzerindeki mikrofon deliğini kapatıp öyle kullanıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Resimdeki kılıfta sol üstteki mikrofon deliğini kapatınca hangi rom da olursa olsun giden ses çok fark ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet mantıklı. Ama alttaki mikrofon üstündede bir tabaka var süngerimsi delikleri kapatan. O sesi bozuyor diye düşünüyorum. Gerçi mikrofonlarında diyaframlarının üstüne böyle sünger koyulur ama onda çoğu zaman bozmuyor sesi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.