Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Doğum Günü için istek??
Y
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, sizden bir ricada bulunmak istiyorum.. İstediğim şu 27 Nisanda Kız arkadaşımın doğum günü var Allah nasip ederse 25 temmuzdada nişanımız olacak. onun doğum günü için bir video hazırlıyorum bu videoda birçok yöreden insanlar mevcut videonun daha uzun ve çeşitlilik bakımından güzel olabilmesi için sizden ricam sizinde bu videoda yer almanız..

Yapılması gereken çok basit bir video kamera,fotograf makinesi v.s ile kendinizi çekip "Dilek Doğum Günün Kutlu olsun" demeniz bunu söylerken nasıl davranacağınız size bağlı güzel olması için zaten elinizden geleni yapacağınızdan şüphem yok eğer bunu es geçmeyip kaale alırsanız beni çok mutlu edeceksiniz.

Eğerki bunu hazırlayan arkadaş olursa kordonsahin@w.cn adresine gönderirse çok sevinirim..

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Unutmayın En fazla 30 Saniyenizi alacak bir iş için insanları mutlu etmekten kaçınmayın Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.