Hep böyleydi. Birkaç sefer KBB'ye gittim ama burnumdan almama bir engel olmadığını, yolların gayet temiz olduğunu söylediler. Bende fazla üstüne gitmedim, ihmal ettim ama son zamanlarda mevcut boğaz ağrılarının üzerine akciğer ağrıları da eklendi. Onu da geçtim internetten edindiğim bilgi kadarıyla beyin ve dişler üzerinde de ciddi olumsuz etkileri varmış. Özellikle beyin konusuna çok moralim bozuldu. Kim bilir ne kadar hücre kaybettim yeterli oksijen gidemediğinden (son zamanlarda iyice balık hafızalı olmam). Hatta nasıl ölmedim diye düşünüyorum. Sizden ricam bu etkiler hakkında biraz daha detaylı bilgi vermeniz. Çok teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Geçenlerde bademcikleriminn aşırı şişmesinden dolayı kbb'ye gittim, muyane oldum ilaçlarımı aldım, çıkarken "uyurken ağzım açık oluyor" dedim, doktorda "sen bu ilaçları kullan, iyileşince gel ona bakarız" dedi
Korkudan gitmedim valla sanırım geniz etiyle alakalı bir durummuş...
Ağızdan nefes alsan dahi burnundan da az miktarda olsa hava girer içeri. Yani sadece ağızdan nefes almak mümkün değil. Anca grip olup burnunun tıkanması lazım ki sadece ağızdan hava girsin. O zamanda boğazın çok çabuk kurur ve sürekli susarsın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.