Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
825
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fx4100 CPU hızı?
E
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Q6600üm varken bu işlemciyi sata3 e geçmek için aldım.AIDA64 ün CPU hızı bölümünde işlemcinin hızı değişip duruyor.4000MHZ'in üzerinde çalşıtırırken 3000lere falan düşüp çıkıyor.Ancak CPU-Z de sorun yok.C1e,Cool'n quiet gibi özelliklerin hepsini kapadım.Bu AIDA 64 ile mi ilgilidir yoksa bu işlemci mi böyle?(gigabyte 990XA-UD3 anakart)
Test programlarında eski işlemcimden bile düşük sonuçlar veriyor ama GTA da Bayağı iyi çalıştı bu işlemci.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.