Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fan, sogutucu önerisi
M
14 yıl (278 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaslar sistemim imzamda bulunan sistemdir. Suan stock sogutucu fan ile kullanmaktayim. Ne onerirsiniiz? Kullanimla ilgili; bilgisayar uzerinde sadece kod yaziyorum, simulator calistiriyorum ve sanal makinalarimi calistiriyorum. Su sogutma tercihinde de oneri yapabilirsiniz. Kasada arkada 15cm, onde 30cm fan bulunmakda onerirseniz uste ve kasa kapaginada alabilirim. Yine bununla ilgili tavsiyenizi bekliyorum.

Ayrica konu acmisken ekran karti onerisinde de bulunabilirseniz memnun olurum. :)

Para sikintisi yok istediginiz onerileri yapabilirsiniz, abartmamak kaydiyla

Duzenleme: imzam silindigi icin sistemi yaziyorum: 2x24" Led LCD - Intel i7 2700K - Asus P8Z68-V/GEN3 - Cooler Master Haf 912 Plus 750w - Corsair 16GB Dominator (4X4GB) DDR3 1866 - Corsair 60GB Force GT Sata3 SSD - 2x2 TB WD Sata3

Tesekkurler,
M. Can

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmcan -- 10 Mart 2012; 22:37:03 >

P
14 yıl (309 mesaj)
Teğmen

sana önerim sıvı soğutma sistemi alman olur corsair marka hydro su soğutma sistemlerinden bi tane alabilirsin. eğer sormak istediğin bişi olursa mesaj at yeter. Her konuda yardıma hazırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl (310 mesaj)
Teğmen

M
14 yıl (278 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

CORSAIR HYDRO SERISI™ H100 sizce mantıklı mı? başka bir ürün mü önerirsiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.