Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
790
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG lw 570 s usb ses sorunu
N
14 yıl (8 mesaj)
Er
Konu Sahibi

LG Lw 570 s Televizyonum var arkadaki scart girişinden ses çıkışı yaptım 5+1 kolonumu bağladım herşey güzel tvden de ses geliyor kolonlardanda fakat usb ye film taktım 5+1 kolonlardan ses gelmiyor tv kolonlarından ses geliyor. 5+1 den de ses gelmesi için ne yapabilirim?

Birini hallettik derken biri çıkıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar kolay gelsin....

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
14 yıl (7150 mesaj)
Yarbay

Optik kablo kullanmalısın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.