Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
841
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni sosyal ağ projemi yorumlarmısınız?
A
15 yıl (285 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Sağlıkçılara özel sosyal ağ projemi uzun uğraşlar sonucunda yayına atabildim.
Eksikleri görebilmem adına siteyi yorumlarsanız sevinirim
www.medicalkulup.com

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
15 yıl (212 mesaj)
Teğmen

Eline sağlık güzel gözüküyor, içerik ve işleyiş noktasındada bilgilendirirsen çok iyi olur, Dünya da gerek doktorlar gerek çeşitli meslek gruplarına yönelik bu tarz platformlar oldukça fazla fakat Türkiye'de mesleki birliğe deyinecek 1-2 platform mevcut.Şimdiden hayırlı olsun.

Saygılarımla,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl (212 mesaj)
Teğmen

Fakat isim noktasında başarısız buldum Medical Kulup İngilizcemi Türkçemi yoksa farklı bir gezegenden inme bir terimmidir bilemedim :) :) :)

medikalklup gibi birşey daha güzel olurmuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl (651 mesaj)
Yüzbaşı

isim yanlış bencede. Kaldıki global düşünmelisin ingilizce olması daha mantıklı.

farazi, mediclub, medicall gibi bişiler olabilir, atıyorum tabi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl (2582 mesaj)
Teğmen

Sitenize üye olmadım. Fakat bu işin uzmanı olarak izin verirsen bir kaç eleştiri yapayım.

İsim olayını zaten arkadaşlar söylemiş. O konuda bende yazacaktım ama arkadaşlar yazınca benim yazmama gerek kalmamış.

Ben kodlama kısmında eleştirilerimi getireyim.
1 - Sitenin <html> etiketi ile değil java kodları ile başlıyor.
2 - Sitenizde bir çok yerde <html> bir çok yerde <head> ve bir çok yerde <body> etiketi var. Yani google bu siteyi taradığı zaman birçok web sayfasını tek sayfada toplamışsınız gibi algılar.
3- Sitenizin girişinde öyle javaya ihtiyaç olan bir şey göremedim. Ama kodlarda yığınla java var. Bu açılışı yavaşlatır. Motorların okumasını zorlar vs vs.

php kodlarınızı göremediğim için kod konusunda yorum yapmıyorum.

Unutmadan, sitenin en altındaki logolar sıkıntı çıkara bilir. O firmalarla anlaşmanız varmı ? Telif hakkı konusunda sıkıntılar olabilir.

:)) Başarılar. Güzel proje.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl (285 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Evet açılışta üye bölümünde autocomple ve google analiytics için java kodları kullanıldı.
bir alışkanlığım var ve kötü bir alışkanlık sayfaları include ederken diğer sayfalarda ki (ust.php, alt.php vs.) html ve head taglarını kaldırmıyorum :(
alttaki logoların sorun olacağını sanmıyorum, çünkü bedava reklamlarını yapmış oluyorum. ama her ihtimale karşı yinede kaldırdım.

dostum üye olup iç sayfaları da yorumlarsan sevinirim. bikaç gün oldu siteyi yayına atalı fakat benim göremediğim gözümden kaçan pekçok hata olduğunu tahmin ediyorum.
ve herşey iyi güzel site büyük ölçüde bitti ama reklamını nasıl yapabileceğimi bilmiyorum :S


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl (272 mesaj)
Teğmen

mesela neden html table kullanıyorsunuz ? tamam bir seçenektir fakat div kullanmanız daha yararınıza.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.