Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
932
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP PAVİLİON g6-1050st ŞARJ ALETİNİ AYIRT EDEMİYORUM.
K
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yurtta odada kaldığım arkadaşlardan biri de hp laptop kullanıyor.Görünüş olarak iki şarj aletide aynı.Acaba benim laptopun orjinal bataryasının hangisi olduğunu anlayabileceğim bir yol var mı ?



C
13 yıl
Yarbay

şarj aleti olarak aynı marka leptoplarda genelde birbirine uyumludur.bataryada ise güç olarak üzerinde yazar yuvaya uysa dahi farklı güçte batarya sıkıntı verebilir orjinal batarya özelliklerinde olması yerinde olur.hw monitör programını kurun orada pilin max gücü,doldurulabilir şarj kapasitesi,yıpranma payı gibi özellikler vardır.



K
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hwmonitör programını indirdim sadece sayısal değerler var , bu değerleri şarj aletinin üstündekilerle mi karşılaştıracağım orjinal batarya olduğunu anlamak için ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

laptopumun orjinal şarj aletinin hangisi olduğunu anlayabileceğim başka bir yol yokmu?acil lazım .s


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: kürşat.58

laptopumun orjinal şarj aletinin hangisi olduğunu anlayabileceğim başka bir yol yokmu?acil lazım .s

ürün manualine bakın :) yazıyor olabilir..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

adaptörlerin üzerlerindeki değerlere bakın.seri nosuna falan bakın..
genelde sorun çıkmıyor.al birini kullan gitsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.