Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
2573
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çok fonksiyonlu lazer yazıcı tavsiyesi
D
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar ofisimizde kullandığımız xerox pe220 bozulmuş, tamir edilemez demişler, o yüzden yeni bir yazıcı almamız gerekiyor en hızlı şekilde fakat yanlış seçim yapmamak için sizlerin görüşlerine ihtiyacım var.
Toner dolumu kolay(ortalama 2 ayda 1 dolum yapılacak), çip sorunu olmayan, sarf malzemeleri kolay bulunabilen, çok fonksiyonlu bir lazer yazıcıya ihtiyacım var, bütçe olarak 400-600 tl arası verebiliriz, bu çerçevede tavsiyeleriniz neler olur acaba?



D
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar iki cihaz üzerinde yoğunlaştım:
BROTHER MFC-7320 498 tl
HP LaserJet Pro M1132 335 tl
Hp daha zayıf bir ürün faks özelliği de yok farkındayım fakat fiyatı uygun siz bu iki cihaz arasından hangisini tercih ederdiniz, veya bunların dışında ne gibi önerileriniz olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Onbaşı

kardeş bence bu cihazları bir keneara bırak çünkü hp chipsiz ama toner dolumu yorucu. özellikle kendin dondluracaksan. sana 4623f yada 4623fn modellerini öndeirirm samsung lar chip li ama seri nuamrasına göre program yazılıyor internette yapan bir sürü kişi var cihazı alır almaz bide yazılımı yaptır.. 20-30 tl ortalama.. sonra uzunca bir süre kullan hiçbir problem yaşamazsın.. brother gelince toner dolumu iyi güzel hoşta... toner değiştirmen gerektiği zaman...çok ciddi bir problem ayrıca arıza durumda parça sıkıntısı var...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Teğmen

Canon yada Hp den şaşmayın Brother için yorum yapmam alın yada almayın demem ama Samsung ve Xerox devamlı dolum yapılamasın diye engellemeler yapıyorlar yazılım güncellemek gibi.Ama Hp ve Canon dolumla uğraşmıyor ,chip bile değiştirmeden kullanabiliyorsunuz.
Bir diğer nokta ise muadilleri gayet ucuz piyasada mevcut.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Teğmen

Brother MFC-7320 - MFC 7420 arastırın dedım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar dün aciliyetten ve fiyatı da uygun olduğu için 316 liraya hp m1132'yi satın aldım, bugün kargoya verildi, yarın teslim ederler galiba.
Bunu şimdilik aldık idare etsin diye, şubat ayına doğru yeniden bir cihaz alacağız faks özelliği de olmalı ve dolum konusunda bizi üzmemeli.
Brother 7320'ye baktım, 7420'yi ise bulamadım.
Yine brother 7360 için yorumlarınız nelerdir acaba? Bu arada bütçemiz yine 400-600 arası olacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Yüzbaşı

Brother 7320 şu an üretilmiyor.Stok malı kaldıysa alabilirsin ve çok da rahat edersin.Ama onun yerine üretilen 7360 aynı özelliklerde, o fiyatlara bulursanız kaçırmayın derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Teğmen

7320 benim stoklarımda mevcut ısteyen olursa bana ulasabılırsınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Er

konu dışı : http://www8.hp.com/tr/tr/products/printers/product-detail.html?oid=4089484 yazıcı hakkındaki düzüşünceleriniz.

Bu yazcıda kablosuz olarak tarayıcı özelliğini kullanırken sıkıntı yaşarmıyım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.