Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
605
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Karakolda KADINA dayak!!
D
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Polisler şikayetçi oldu!

Olaydan sonra şikayetçi olan 3 polis, Fevziye Cengiz’i kimliği olmadığı için karakola davet ettiklerini ancak alkollü olan kadının kendilerine direndiğini, kollarından tutup götürmeye çalıştıkları sırada küfrettiğini iddia etti. Polisler Cengiz‘i kendilerini yaralamakla suçlarken bir polis “Kollarından tutmadan önce sanık eli ile kolumuza vurdu” dedi. Diğer polis ise, “Benim kollarımı tırmaladı” diye ifade verdi. Şikayetçi üçüncü polis ise “Eliyle itti” dedi.

Bir skandal da yargıdan

Olayın ardından polislere “zor kullanma yetkisini aşarak basit yaralama” suçunu işledikleri iddiasıyla 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken, karakolda yediği feci dayak karakolun güvenlik kameralarınca kaydedilen Fevziye Cengiz hakkında polisleri yaraladığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle 2.5 yıldan 6.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olayla ilgili iki ayrı soruşturma yürüten İzmir Başsavcılığı’ndan Savcı Ahmet Küçükpınar, Fevziye Cengiz hakkında, polislerin “eliyle kolumuza vurdu, tırmaladı ve itti” suçlamalarının her biri için 1.5’ar yıl olmak üzere 4.5 yıl, hakaret suçundan da 2 yıla kadar ceza istedi.

Kaynak:http://www.elestiriyoruz.com/guncel-haberler/karakolda-dayak-yiyen-kadin-ustelik-turkiye'de-izleyin/msg66654/?topicseen#ixzz1g2ZdF2rf
Kaynak: Elestirel Haber

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/25430/0/1/kadina-karakolda-feci-dayak.aspx


Aynı filmlerdeki gibi . Erkeklere tamamda bu olay biraz fazla gibi

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detroit21 -- 9 Aralık 2011; 14:43:32 >

M
14 yıl
Yarbay

Tebrikler bu konuyu açan 1 milyonuncu kişi oldunuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

internette gördüm biraz üşüttüm onceden verilmişse ozur dilerim .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.