Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2244
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win 7 Ağ üzerinden yazıcıya bağlanma sorunu
K
14 yıl (2450 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

laptop da win 7 yüklü diğer yazıcının bağlı olduğu makinada xp yüklü ağ üzerinden xp görüyorum bağlı olan hp lazer jet 1010 yazıcıyı göremiyorum
win 7 driveri yok internete aramama rağmen bulamadım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
14 yıl (195 mesaj)
Teğmen

B
14 yıl (195 mesaj)
Teğmen

Biraz daha araştırma yaptım herhalde yukarıdaki driverlar çalışmıyormuş. Microsoft' un destek sitesinde buna çözüm bulmuşlar herhalde.

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itprohardware/thread/6c91df19-80aa-4efc-92e8-35dd3cb43192

Eğer manual olarak yazıcı kurmayı biliyorsan orada yerel yazıcı ekle diyip doğru portu seçtikten sonra windows update butonuna tıkla. LaserJet 1010 bulunamdı diyip sana LaserJet 1015 kurmanı söyleyecektir. Onu kurarsan yazıcı driverın kurulmuş olacaktır.

Sanırsam yazıcının eternet girişi yok. O yüzden xp de yazıcıyı paylaşıma açman gerekecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl (2450 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

her yolu deniyorum olmuyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.