Nikon 5400 Digital Fotoğraf Makinasının Video Kayıt Özelliğini kullanarak kısa süreli de olsa yaptığım çekimlerin en azından başlangıç ve son bölümünden kırpmak istiyorum. Enstrümanla bir müzik parçası çalarak bunu kaydetmek istiyorum, fakat bunun için zorunlu olan, makinanın konumunu ayarladıktan sonra kayıt tuşuna basmak ve sonra kapatmak için tekrar makinanın yanına gitmek gibi hareketler de görüntü içinde yer alıyor. Bu bölümleri kırpabilmek için uygun bir program bulamadım. Windows Movie Maker bu işi görmediği gibi çok yavaş ve kullanışsız bi program. Dosyayı açamıyor zaten. Sanırım, Nikon 5400 video görüntü dosyaları AVI formatında. Çekimleri, Quick Time Player ve Real Player programları ile izleyebiliyorum. Bu programlarda da kesme,kırpma vs işlemler yok.İhtiyacıma uygun bir program önerebileceklere teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşlar yardımınız için sağolun. Virtual Dub, Blaze Media Pro ve Power Director programlarını indirebileceğim bir site bulamadım. Power Director 2.05 vs sürümlerini full yapan yamalar var sadece. Googleden bakıyorum herkes sizin gibi bu programları öneriyor ama nereden download edileceğini söyleyen çok az kişi var. Linki verilen sitelerde de sayfa görüntülenemiyor veya not found falan yazıyor. Çok ilginç bir durum yani. Ulead Video Studio ise hem 173 Mb. hem de 30 günlük. Yani ihtiyacıma uygun adam gibi bi program bulamadım. Veya aramasını bilmiyorum. Biraz da bedava program istediğimiz için oluyor herhalde bu sıkıntılar. Yine de teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.